Home   O nama

O nama

Tvrtka Sunce i partneri d.o.o. osnovana je nakon nekoliko godina rada u tvrtkama koje se bave energetskim rješenjima i primjenom obnovljivih izvora na području RH. Osnivači su koautori energetskih studija vezanih za primjenu i razvoj novih tehnologija u iskorištavanju obnovljivih izvora energije te nekoliko primijenjenih sustava kogeneracije.

Sudjelujući na stručnim seminarima, inozemnim sajmovima, svakodnevnom kontaktu s krajnjim potencijalnim korisnicima te kao aktivni članovi Hrvatske stručne udruge za sunčevu energiju (HSUSE) nastojimo pridonijeti široj primjeni ovih nedovoljno iskorištenih resursa u energetskoj budućnosti Hrvatske.

Sunce i partneri d.o.o. je firma koja se bavi iskorištavanjem sunčeve energije. Projektiramo, instaliramo i održavamo solarne sustave. Potrošna topla voda, grijanje vode u bazenu i grijanje prostora sunčevom energijom te proizvodnja električne energije iskorištavanjem sunca naš su prioritet.

Preuzimamo odgovornost za energetske potrebe naših korisnika i zaštitu okoliša te im omogućujemo potpunu usmjerenost na njihovu temeljnu djelatnost.

Na našim stranicama nećemo objašnjavati kako funkcioniraju solarni sustavi te o različitim vrstama solarnih kolektora i standardnim komponentama koje se ugrađuju u solarne sustave. Takvih informacija na internetu ima poprilično i mi ćemo se ovdje fokusirati na one stvari u našim solarnim sustavima koje su drugačije od danas prisutnih na tržištu i čija rješenja pokazuju inovativnost u želji za energetskom neovisnošću.

Naša primarna područja djelatnosti su:

  • projektiranje, izvođenje i održavanje sunčevih sustava za zagrijavanje potrošne tople vode te grijanje prostora i bazena
  • energetska učinkovitost i zaštita okoliša
  • projektiranje, izvođenje i održavanje fotonaponskih sustava
  • PV sustavi za navodnjavanje i napakanje stoke

Sve projekte provodimo u skladu s najnovijim trendovima i isporučujemo po sistemu ključ u ruke u najkraćem vremenu.

Primarni cilj naših projekata je potpuna energetska neovisnost naših sustava o centraliziranim izvorima energije (koristeći fotonaponske panele za pogon svih djelova solarnih termalnih sustava)  te ušteda za korisnika uz smanjenje onečišćenja okoliša.

Mi smo Vaš trajni partner u primjeni tehnologije koja omogućava da iskoristite vlastite potencijale i ostvarite svoju misiju.

Sunce i partneri d.o.o.

Somborska 10, 10000 Zagreb – HR
Čret 77, 10000 Zagreb – HR
Tel./Fax: +385 (0)1/3077501
Mob:+385 99 2171142
e-mail: info@sunceipartneri.hr
http://www.sunceipartneri.hr
OIB:43862824916
Poslovna banka: PBZ
Žiro račun: IBAN HR7523400091110345075
Temeljni kapital: 20000,00 kn – uplaćeno u cijelosti
Sud upisa: Trgovački sud u Zagrebu
Osobe ovlaštene za zastupanje: Nenad i Ana Dijanović, Ljiljana i Zvonimir Radovečki